Wednesday, February 24, 2010

Тимоти Лири (видеа)

It's my video on youtube which is most popular one. The whole documentary is just below it.

Ова е најпопуларното видео меѓу аплаудираните на мојот акаунт на Јутуб, каде има развиено интересна дискусија околу вистинитоста и можноста да се исполни идејата на Тим -  пос смртта да ја сочува главата за во иднина да му биде составена во ново тело и со тоа повторно да оживее.

Here is whole documentary in playlist:
And the tribut to Timothy:


0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More